VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

Persoonlijk, vakkundig, betaalbaar en 24/7 bereikbaar

Met het inhuren van een verreiker met machinist van HW Verticaal Transport krijgt u er ook persoonlijke service, advies en kennis van zaken bij. Eigenaar Henk Welte is een jonge, positief ingestelde ondernemer die actief met de klant meedenkt en altijd naar de slimste en veiligste oplossing zoekt. Henk denkt niet alleen vakkundig mee, hij is als machinist ook nooit te beroerd om een handje mee te werken met de klant. Een flexibel en betaalbaar bedrijf dus, met oog voor de klant. Van bouw, industrie en agrarische sector, tot particulieren en overheden.

Bekijk hier onze projecten »

Kennis en ervaring

Nadat Henk een aantal jaren als chauffeur voor verschillende bedrijven gewerkt had, ging hij in 1999 op het bedrijf van zijn vader, Transportbedrijf HGW Welte BV, aan de slag. Eerst als chauffeur, maar al vrij snel als planner. Na ruim tien jaar in de transportwereld besloot Henk een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan: een eigen bedrijf in verticaal transport. Hij haalde zijn hijsbewijs en het VCA-certificaat en investeerde in een roterende verreiker en een assortiment aan hijshulpmiddelen. Medio 2010 ging hij van start als zelfstandig ondernemer. Een keuze waar hij tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heeft gehad.

Groot bereik nodig?

Onze verreiker heeft met zijn 26 meter lange telescooparm en diverse hijshulpmiddelen, een zeer groot (zwenk)bereik en kan vrachten tot wel 4 ton verplaatsen. Alles wordt met grote precisie en eventueel radiografisch bestuurd door onze eigen machinist. Met een uitgebreid assortiment aan hijshulpmiddelen kan hij voor bijna iedere situatie de beste oplossing bieden.

Bekijk wat onze Verreiker kan »

Wilt u een afspraak met Henk Welte?

Bel naar: 06-54 79 67 00 of vul ons contactformulier vrijblijvend in!
Wilt u onze verreiker met machinist huren?
Bel snel voor een afspraak: 06 - 54 79 67 00
of vul ons contactformulier vrijblijvend in »

HW Verticaal Transport

Voorteindseweg 7
5091 TJ Middelbeers
Telefoon 06 - 54 79 67 00
info@hwverticaaltransport.nl