VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

VERREIKER HUREN?

BEL ONS NU OP 06-54 79 67 00

Een verreiker als dé oplossing

In situaties waar andere hijsmachines het laten afweten, kan een verreiker van HW Verticaal Transport dé oplossing bieden. Onze verreiker is speciaal gebouwd om zware lasten tot wel 4 ton te kunnen tillen en verplaatsen. Zelfs op ruwe ondergrond. Dankzij zijn 26 meter lange telescooparm heeft deze verreiker een zeer groot bereik. Een belangrijk voordeel is ook zijn wendbaarheid: zonder de verreiker te hoeven verplaatsen, kunnen we vanuit verschillende hoeken werken. En daardoor kunt u sneller en efficiënter werken. Wij verhuren deze verreiker altijd met een gecertificeerd machinist.

Flexibel en multifunctioneel

HW Verticaal Transport beschikt over een ruim assortiment aan hijshulpmiddelen om de mogelijkheden van onze verreiker uit te breiden. Dat maakt onze verreiker bijzonder flexibel en multifunctioneel, waardoor we inzetbaar zijn bij de meest uiteenlopende projecten, zoals:

  • bouwwerkzaamheden (glas zetten, dak- en gevelplaten bevestigen, gevelreiniging, stallenbouw, verplaatsen van bouwmaterialen)
  • hydraulisch kantelstuk t.b.v. gipstransport
  • verhuizingen
  • hovenierswerk
  • verplaatsen van silo’s of zware machines
  • het te water laten van boten

Wij werken zowel voor de bouw, industrie en agrarische sector, als voor particulieren en overheden.

Kostenbesparend

De verreiker wordt radiografisch en met grote precisie door onze eigen machinist bestuurd. Door deze afstandsbesturing hoeft de machinist niet in de cabine te blijven zitten en kan hij u ook helpen bij de uitvoering van uw werkzaamheden. Dat is efficiënt én kostenbesparend!

Video van het roterend vorkenbord (Romaster)

HW Verticaal Transport gebruikt eenzelfde roterend vorkenbord als in onderstaande video. De video laat zien wat er mogenlijk is met dit veelzijdige verreiker hulpstuk. Rond 6:30 komt Henk Welte aan het woord.

Kwaliteit en veiligheid

Omdat het vaak om risicovol werk gaat, staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze verreiker voldoet aan de strengste veiligheidsnormen (CE-certificering en TÜV-keuring). Ook al onze hulpmiddelen, zoals hijskettingen en manbakken, zijn CE-gecertificeerd en gekeurd. 
Eigenaar en machinist Henk Welte beschikt naast het hijsbewijs over het VCA-certificaat. Samen met de klant inventariseert hij vooraf alle mogelijke risico’s en adviseert hij over de veiligste oplossing. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Flexibel en betaalbaar transport

HW Verticaal Transport beschikt over veel ervaring en kennis van zaken. Met een uitgebreid assortiment aan hijshulpmiddelen kunnen wij voor bijna iedere situatie de beste oplossing bieden. Een oplossing die betaalbaar is en kosten bespaart. Wij werken daarom voor een brede groep klanten zoals bouwbedrijven, industrie, hoveniers, gemeenten, provincies, maar ook particulieren.

Eigenaar Henk Welte denkt met u mee »

Wilt u een afspraak met Henk Welte?

Bel naar: 06-54 79 67 00 of vul ons contactformulier vrijblijvend in!
Wilt u onze verreiker met machinist huren?
Bel snel voor een afspraak: 06 - 54 79 67 00
of vul ons contactformulier vrijblijvend in »

HW Verticaal Transport

Voorteindseweg 7
5091 TJ Middelbeers
Telefoon 06 - 54 79 67 00
info@hwverticaaltransport.nl